Nya regler för marknadsföringskampanjer i Norge från 1 oktober

2023-10-10
Den 1 oktober 2023 kom det nya regler om marknadsföring som försäljare bör känna till.
Om du använder prissänkning som ett sätt att sälja varor kallas det för marknadsföringskampanjer. Detta förknippas ofta med ordet "rea", men har också ofta andra kampanjnamn som "tillbaka till skolan", "nyårsrea" och så vidare. Dessa kampanjer är en viktig del av detaljhandeln och därför är förändringar i lagstiftningen som reglerar detta betydande.

Läs mer

Kontrollerar vilka byggprodukter som är bäst för miljön

2023-09-18
Buildflow lanserar objektiv klimatkalkyl för nordiska byggprodukter. Detta ger helt enkelt mer uppmärksamhet och ett mindre klimatavtryck vid renovering och renovering

Läs mer

BuildFlow lanserar nordisk digital inköpsportal för byggmaterial

2019-10-01
Idag lanserar vi vår nordiska digitala inköpsportal BuildFlow Connect. Med BuildFlow Connect kan byggföretag, fastighetsförvaltare och andra som arbetar med byggmaterial enkelt och snabbt hitta, jämföra och beställa byggmaterial.

Läs mer

Prisjämförelse altan Sverige 2019

2019-07-01
Genom att välja det billigaste varuhuset kan en privatkonsument spara mer än 9 219 kr, motsvarande över 39%. Detta är en ökning på ca 7% sedan samma mätning för ett år sedan.

Den oberoende prisanalystjänsten Buildflow har jämfört kostnaderna för ett typiskt svenskt altanprojekt för fjärde året. Resultatet av undersökningen visar att prisskillnaderna ökat mellan lågprisaktörerna gentemot proffsvaruhusen.

Läs mer

BuildFlow och Price Edge i samarbete

2019-03-27
BuildFlow har glädjen att presentera ett samarbete med Price Edge som erbjuder marknadens ledande prissättningsverktyg. Med en unik AI-motor för att optimera prissättning ökar Price Edge lönsamheten för e-handlare med i snitt 2-10%.
Samarbetet innebär att du som användare av analysverktyget BuildFlow Insight kan få kraftfulla verktyg för prissättning kombinerat med unika prisanalyser.

"Detta samarbete var för oss helt naturligt. Price Edge erbjuder den sista pusselbiten för att ge våra kunder och marknaden den absolut ledande lösningen för prisanalys och prissättning", Magnus Svensson, CEO BuildFlow.

"Vi ser en nisch-aktör som BuildFlow som en perfekt partner att växa med inom just bygg-, järn- och färgvaruhandel-segmentet. Dels pga. BuildFlows djupa branschkunskap, men också pga. deras helt unika basvarustruktur som ger perfekta förutsättningar för att jobba med en sofistikerad prissättning på ett helt annat sätt", Rickard Glamsjö, CEO Price Edge.

Vill du prova på avancerade prisanalyser kombinerat med sofistikerad prissättning? Kontakta oss idag!