Styrelsen

Fredrik Malmström

Ordförande och Investment manager vid Almi Invest. Fredrik har under de senaste 15 åren jobbat med investeringar i start-ups i olika konstellationer. Styrelseuppdrag i bl.a. Immuneed, Wematter, Fundcurve, Edeva.

Cecilia Bratt

Styrelseledamot och delägare. Som CMO på DPOrganizer och tidigare i ledande befattningar på rabattsajten Groupon och Billogram står hon mitt i den digitala myllan.


Lena Sundqvist

Styrelseledamot och delägare. Har en lång erfarenhet med chefspositioner på bl.a. Setra Byggprodukter, Logiq Sweden AB och nu som B2B cCom Manager i K-Group.


Patric Blixt

Styrelseledamot och delägare. Patric Blixt har ett förflutet som marknadschef på bland annat Pricerunner, Rebtel och Klarna samt som entreprenör med företag som Smarto, Swedish Hasbeens och Shipwallet. Han är idag även affärsängel med ett flertal investeringar bakom sig.

Magnus Svensson

VD, styrelseledamot och grundare. Magnus har en lång bakgrund från reklambranschen där han under flera år arbetat med att utveckla kundernas digitala närvaro. Han har en god bild av byggvaruhandeln och dess framtida utmaningar kring omställningen till e-handel.

Patrik Dahlén

CIO, adjungerad och delägare. Utvecklare, systemarkitekt och lösningsarkitekt med lång erfarenhet som konsult inom en mängd olika branscher.

Läs mer